Pluszban Budapest

A pozitív tartományban tartózkodott a féltávhoz közeledve a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. június 5. csütörtök, 12:26
Fotó: Napi.hu

Délután fél egy előtt pár perccel 0,4 százalékos pluszban tartózkodott a BUX, az emelkedésből a blue chipek közül a Mol 0,15, az OTP 0,3, a Richter 1 százalékkal vette ki a részét, míg a Magyar Telekom stagnált.

A forgalmat tekintve az OTP vezet 1,3 milliárd forinttal, a második helyen a Richter volt 260 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Magyar Telekom lépett fel 193 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK