Közel fél órával a kezdés után 0,2 százalékos pluszban állt a BUX, ám érdekesség, hogy az emelkedésből a blue chipek közül csak a Magyar Telekom vette ki a részét 0,3 százalékkal, a Mol 0,2, a Richer 0,4, míg az OTP 2,1 százalékos mínuszban állt.

A forgalmat tekintve az OTP vezetett ekkor 854 millióval, a Magyar Telekom a második 22,6 millióval, míg a harmadik helyre a Mol fért fel 20,5 millióval.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!