Pluszban nyitott Európa

Tegnapi záróértékük felett forognak a nagy nyugat-európai tőzsdeindexek, a legerőteljesebb nyitást Frankfurtban hozták össze.
Kolozsi Pál, 2005. június 7. kedd, 09:26
Fotó:

A nyitás után tíz perccel a frankfurti DAX-index 4516 ponton állt, ami 0,42 százalékos pluszt jelent, a párizsi CAC-40 4151 pontos értéke 0,12 százalékos emelkedésnek felel meg, míg a londoni FTSE-100 index 0,21 százalékot jött feljebb és 4991 ponton forog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK