Pluszban ragadt Budapest

Erősödni tudott szerdán a BUX.
Napi.hu, 2014. április 16. szerda, 17:16
Fotó: Napi.hu

Korrigálta a keddi a zárás előtti nagy esést a Budapesti Értéktőzsde, így zárásra 0,4 százalékos kúszott fel. Az emelkedésből a Richter kivételével, mely 0,8 százalékot esett mindegyik blue chip kivette a részét: a Magyar Telekom és a Mol egyaránt 1,3 százalékkal, míg az OTP végül stagnált.

A forgalmat tekintve "természetesen" az OTP nyert 5,1 milliárddal, mögötte a Richter végzett a második helyen 1,8 milliárddal, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Mol fért fel 1 milliárddal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK