Pluszból indul a BUX

Emelkedő árfolyamok jellemzik a Budapesti Értéktőzsdét a nyitást követően, a BUX 0,3 százalékos pluszban, 23150 pont környékén állt az első percekben.
Kovács Balázs, 2006. április 3. hétfő, 09:17
Fotó:

A legnagyobb elmozdulás az OTP részvényeire jellenző, a papírok közel egyszázalékos nyereséggel, 7600 forint fölött kezdték a napot. A Mol kismérétkű emelkedéssel indított, az első papírok 22440 forinton cseréltek gazdát. A Richter és az MTelekom árfolyama nem mutata nagy elmozdulást.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK