Folyamatosan morzsolódik le a Magyar Telekom részvények árfolyama a Budapesti Értéktőzsdén, a kereskedés elejét még 710 forint felett ünneplő távközlési részvény kurzusa 699 forintig csökkent, s az MNB kamatdöntés sem sokat segített, a papírok 702 forinton, fél százalék mínuszban járnak koradélután.

Az OTP piacán is alábbhagyott a lelkesedés, délelőtt visszajött 5700 forint alá a bankpapapír árfolyama, 5685 forinton kereskednek velük egy órával az amerikai nyitás előtt, ez 25 forintos emelkedés péntekhez képest.

A Mol árfolyama jól tartja magát, másfél százalék körüli pluszban, 17 600 forinton járnak.

A Richter közel egyszázalékos emelkedést tud felmutatni, a legutóbbi kötések 41 875 forinton születtek rájuk, az Egis 19 200 forinton stagnál.

A BUX index 0,7 százalékkal áll a pénteki záróértéke felett, 21 491 ponton.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!