Rába: közlemény a győri kiszállásról és a Wamsler tranzakcióiról

A Rába ma jelentette be Győr önkormányzatának kiszállását, illetve azt, hogy a Wamsler - mint fő tulajdonos - karcsúsította pakettjét.
NAPI Online, 2007. október 3. szerda, 17:58
Fotó:

A Rába egy nappal a tranzakció után, szerdán közölte a BÉT honlapján, hogy Győr önkormányzata megvált a gépipari társaságban birtokolt 7,191 százalékos (968 850 darabos) pakettjétől, 2150 forintos áron. A közlemény érdekessége - vélhetően elgépelés -, hogy a dokumentum szerint az önkormányzat nem kedden, október 2-án, hanem szerdán, október 3-án értékesítette a papírokat az Equilor Befektetési Zrt.-nek.
A Rába azt is közölte, hogy a Wamsler SE Háztartástechnikai Európai Részvénytársaság október 1-én 100 ezer darab törzsrészvényt értékesített, majd október 2-án 80 ezret vásárolt, így a tranzakciók végén 1 349 721 darab papírral rendelkezett, ami 10,02 százalékos részesedésnek felel meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK