Raiffeisen: 54 milliárdos OTP-profit várható

A Raiffeisen nettó eredmény soron mérsékelt javulást vár az OTP harmadik negyedéves gazdálkodásától.
NAPI Online, 2007. november 7. szerda, 14:10
Fotó:

Az elemző a tavalyi 53,6 milliárd forintos eredményt követőn 2007 harmadik negyedévétől 54 milliárd forintos profitot vár, ami részvényenként 208 forintnak felelne meg. Az elemző fenntartja hosszú távú vételi ajánlását, hozzáteszi azonban, hogy rövidtávon nem valószínű egy jelentősebb erősödés, tekintettel a pénzügyi szektort utóbbi időben jellemző pesszimista hangulatra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK