Rakétaként kilőtt az MTelekom-árfolyam

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezető részvényei közül egyértelműen a Magyar Telekom a mai nap sztárja, a telefonpapír ugyanis több mint 3 százalékos pluszban van.
Kolozsi Pál, 2006. december 5. kedd, 09:51
Fotó:

Az MTelekom valamivel 10 óra előtt 952 forinton állt, ami 3,14 százalékos emelkedésnek felel meg. Nem kis mértékben ennek köszönhetőena BUX 23 236 pontra emelkedett, ami 1,28 százalékos plusznak felel meg. A Mol 1,02, az OTP 1,44, a Richter pedig 0,61 százalékot drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK