Ránk férne egy technikai korrekció

Sokat estünk egyfolytában, beleférhet egy technikai korrekció, ilyen jeleket mutatnak a nemzetközi piacok is.
NAPI, 2009. szeptember 3. csütörtök, 08:53

Ázsia pluszokat mutat, miközben tegnap sem Amerika, sem az európai tőzsdék nem tudtak korrigálni. A hangulat így ma meglehetősen bizonytalan, a forint erősödése 276,5-ről 274,5-re illetve a határidős indexek viszont azt mutatják, jöhet az esésben egy megálló, egy korrekció - vélekedett Péter János a KBC üzletkötője.

A BUX szinte egyvégtében esett 20 ezer pontról csaknem 18500-ig, és miközben a lejtmenet tovább tarthat fő trendként, ebbe bőségesen beleférnek emelkedő napok.
A spekulánsok körében megindulhat az aljvadászat, ez is megfoghatja az árfolyamok esését egy időre - tette hozzá. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK