Az elmúlt hónapban a befektetők a részvényalapok összes tőkéjének 1,6 százalékának megfelelő összegről gondolták úgy, hogy másutt jobb helye lesz. E tekintetben az 1987 októberi összeomlás vezeti a toplistát, akkor 3,17 százalékos csökkenés következett be. A júliusi visszaesést megelőzően júniusban is csökkenést regisztrált a Reuters csoporthoz tartozó Lipper. A hatodik hónapban a nettó tőkekivonás nagysága 13,8 milliárd dollárra rúgott, miközben - ahogyan a terrortámadásokat követően megnyugodtak a kedélyek - 2001. október és 2002. májusa közötti időszakban folyamatos növekedés történt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!