Rekord után mínuszos zárás a Wall Streeten

A tengerentúli tőzsdék veszteségekkel zárták a napot azt követően, hogy a kereskedés első harmadában rekord-, illetve rég nem látott magasságokba emelték az indexeket a befektetők.
Pápai Csaba, 2007. október 12. péntek, 08:21
Fotó:

A Dow Jones, miután az első órákban rekordmagasságba emelkedett, több mint 100 pontos, azaz 0,5 százalékos kiugrást regisztrált, végül mégis közel ugyanakkora, 0,45 százalékos mínuszban zárta a napot. Az S&P-500 0,5 százalékos, míg a Nasdaq 1,4 százalékos csökkenést élt meg azt követően, hogy az addig vásárló befektetők hirtelen eladásba kezdtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK