Folytatódott a bankközi devizapiac forint szekciójában a hét eleje óta tartó langyos üzletmenet, kötések csak alig-alig születtek. Az euró árfolyama 251,50-252,00 forint közt nyitott a piacon és ott is maradt a délelőtti órákban. A dollár nemzetközi piaci lejtmenete a hazai fizetőeszközzel szemben is megmutatkozott: szerda délelőtt 207,80-208,00 forinotn állt a jegyzés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!