Részvényeket vesz és ajándékoz a Richter

Tegnap 6,3 ezer részvényével jutalmazta dolgozóit a Richter, amely aznap feleekkora mennyiségű papírt is vásárolt.
NAPI Online, 2007. november 16. péntek, 09:07
Fotó:

A Richter Gedeon Nyrt. november 15-én - bónuszprogramjához - 3136 darab saját részvényt vásárolt tőzsdén kívüli forgalomban.

A cég egyúttal közölte, hogy a társaság eredményes működése érdekében kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársak, elsősorban a felsőfokú végzettséggel rendelkező alkalmazottak részére jutalomként, a társaság saját részvényeiből 6270 darab törzsrészvényt adott át november 15-én.

Tegnap 108 633 darab saját részvényt birtokolt a Richter.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK