Horváth Ferenc, a Mol Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem ügyvezető igazgatója 2010. szeptember 2-án 4 122 darab Mol-részvényt értékesített 21 349 forintos darabonkénti átlagárfolyamon, az OTP Bank Nyrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) - közölte a bank a BÉT honlapján. A tranzakciót követően Horváth Ferenc tulajdonában 33 198 darab Mol-részvény maradt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!