Amerikában ugyanis a hurrikánszezon nagyban kihathat egyebek mellett az olaj- és a narancslépiacra is. A cukor január eleje óta 50 százalékkal drágult, amiben a tőzsdei korreláción kívül a második legnagyobb termelő és egyben legnagyobb felhasználó India játszotta a fő szerepet. A narancslé is több hónapos csúcsán van, miután az időjárás veszélyezteti a termést. További részletek a Napi Gazdaság mai számában.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!