Rossz hírt közölt az Intel

Az Intel arra figyelmeztetett hétfőn, hogy nem sikerül teljesítenie a korábban jósolt bevételeredményt a negyedik negyedévben a merevlemez-meghajtók ellátásában jelentkező gondok miatt.
MTI-Eco, 2011. december 12. hétfő, 17:30
Fotó: Napi.hu

A világ vezető chipgyártója most 13,7 milliárd dollár, plusz/mínusz 300 millió dollár bevételre számít a folyó negyedévre a korábban várt 14,2-15,2 milliárd dollár helyett. A szakértők 14,65 milliárd dollár bevételt becsültek az Intel bejelentése előtt. Percekkel a hétfői New York-i kereskedés kezdete után az Intel árfolyama 3,7 százalékos veszteséggel 24,07 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK