Rossz napja volt Budapestnek

Egész napos hullámzó teljesítmény után mínuszban zárt a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2015. január 28. szerda, 17:19
Fotó: Napi.hu

A kereskedés végén 16918,99 ponton zárt a BUX, ami 0,2 százalékos esés az előző napi értékhez képest. A blue chipek közül egyedül az OTP esett, mégpedig 1,6 százalékkal, a Mol 0,2, a Richter 0,3, a Magyar Telekom 1,1 százalékos plusznak örülhetett.

A forgalmat nézve sima OTP előnyt láthattunk a nap végén, hiszen közel 3 milliárd forint értékben kereskedtek a bankpapírokkal, a második Richter 1,9 milliárd, míg a harmadik Mol 791 milliós forgalmat regisztrálhatott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK