Rosszul indított Budapest

Eséssel kezdett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX. Tíz óra után nem sokkal 0,6 százalékos esésben volt.
Napi.hu, 2013. október 22. kedd, 10:22
Fotó: Napi.hu

Kedden mindegyik blue chip a tegnapi zárószintje alatt indította a napot. Az esést a Richter vezette 0,8 százalékos esést követően 4067 forinton járt. A Magyar Telekom 0,7 százalékos veszteségben állt és 293 forinton forgott. Az OTP 0,5 százalékos esés után 4450 forinton járt, a Mol 0,6 százalékos veszteségben állt és a papírjai 15 050 forintot értek. Az Egis-papírok a tegnapi záróértéknél 0,2 százalékkal kevesebbért, 27 810 forinton cseréltek gazdát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK