Saját részvény-pakettet adott el a PannErgy

A PannErgy bejelentés szerint kedden részben a BÉT-en, részben OTC piacon összesen 500 000 darab saját részvényt értékesített (ebből 200 000 darabot kizárólagos leánya, a PMM Zrt.), 625 forintos papíronkénti átlagáron.
Józsa Bernát, 2012. július 24. kedd, 14:03
Fotó: Napi.hu

A 312,5 millió forintos tranzakciót követően a PannErgy saját részvényeinek állománya 2 722 241 darabra, 12,93 százalékra csökkent. A közleményben Gyimóthy Dénes vezérigazgató a lépést közelebbről nem részletezett külföldi intézményi vételi megkereséssel indokolta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK