A tegnapi zárószint közelében, piacit alatta nyithat a BUX - vélekedett Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője. Ma is fontos makrók lesznek délután Amerikában amik a hangulatot meghatározhatják.
Kint is itthon is sávozik a piac, a sáv tetejéig elmentünk, itt toporognak az indexek. Az OTP viszont már nem is ment el a sáv széléig, ez 5600 forintnál lett volna, de az 5000-5100 forintos zóna megállította.
Ha van momentum a piacon és esik 20 százalékot egyből megveszik a vevők, ugyanakkor a mozgás fölfelé is korlátos, látszik, hogy tízezer sem lesz az OTP. A piac az egyensúlyi ár körül van az üzletkötő szerint, nincs igazi elmozdulás, a hírek is csak a sávozáson belül hatnak.
A sávozásnak ugyanakkor előbb-utóbb vége lesz, de egyelőre fölfelé nem tudott kitörni. A negatív európai híreket viszont egyelőre semmibe vette a piac, ami jó hír.
Sem a kapzsiság sem a pánik nem látszik a piacon, kiegyensúlyozottnak tűnik, a fair árak közelében vagyunk. Ez viszonylag jól kereskedhető, a sávszéleken lehet próbálkozni szűk stoppal.
Emellett felerősödött a napon belüli üzletelés, ami szintén tompítja a nagyobb mozgásokat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!