Semmi különös nem lesz a Zwack-közgyűlésen

A Zwack Rt. ma fél tizenegykor tartja közgyűlését a Budapest Kongresszusi Központban. A napirenden a szokásos, jórészt kötelező napirendi pontokon kívül új igazgatósági és felügyelőbizottsági tagok választása szerepel. A közgyűlés elé, akárcsak egy évvel korábban, ismét 750 forintos osztalékjavaslatot terjeszt az igazgatóság.
Eidenpenz József, 2001. április 24. kedd, 07:30
Fotó:

Ez a legutóbbi, 6550-6800 forintos részvényárakra vetítve viszonylag magas osztalékrátát eredményez, ami pesze a meggazdagodáshoz a jelenlegi infláció mellett nem elegendő. A közgyűlés egyik legérdekesebb mozzanata feltehetően az lesz, amikor egyes kisbefektetők, miként évről évre, ismét szorgalmazni fogják a részvényeseknek az Unicumra adandó, lehetőleg jelentős mértékű árengedmény kérdését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK