Az Államadósság Kezelő Központ által meghirdetett 50 milliárd forintos mennyiségre az elsődleges forgalmazók 181,2 milliárdnyi ajánlatot nyújtottak be. Az elfogadott hozamok minimuma, maximuma és így átlaga is 8,94 százalék volt, ami legutóbbi, február végi értékesítésen kialakult szintet 87 bázisponttal múlta felül, a tegnapi másodpiaci referenciahozamnál viszont csupán 1 bázisponttal lett kisebb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!