Sovány pluszok Budapesten

Szerény plusszal nyitott, majd enyhe emelkedést mutatott a BUX délelőtt.
NAPI, 2013. február 6. szerda, 10:26
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe 2-3 tized százalékos emelkedéssel, 19 300 pont körül tartózkodott délelőtt fél tizenegy felé közelítve.

Visszafogott forgalom mellett a blue chipek közül csak a Richter árfolyama csökkent, a gyógyszerpapírt így 37 415 forinton adták-vették. Az OTP Bank részvénye három tized százalékkal 4580 forintig drágult, az Mtelekom több mint fél százalékkal 412 forintig erősödött, míg a Mol hajszálnyi pluszban, 18 500 forinton forgott. Az Egis és az FHB közel 1 százalékkal drágul, az E-Star viszont ismét 15 százaléki zuhanásban volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK