A devizapiacon és az állampapírpiacon is várják a kormány költségvetési szerkezeti átalakítási tervének részleteit, a forint viszonylag erős árfolyamában megmutatkozó megelőlegezett bizalom azonban elpárologhat. "Növekedik a kockázata annak, hogy az optimizmus az ellentétébe fordul a következő hónapokban" - idézte a svéd Nordea bank elemzését a Dow Jones amerikai gazdasági hírügynökség. Csütörtök reggel 7 óra körül egy euró 270,62 forintba került a nemzetközi kereskedésben, az előző esti 270,48 forint után. A svájci frankot 207,96 forinton jegyezték, a szerda esti 207,37 forint után. Egy dollár 199,25 forintba került csütörtök reggel, a szerda esti 199,62 forintot követően. Száz japán jen 238,46 forintba került csütörtök kora reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon, a szerda esti 238,61 forint után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!