A Fed tegnapi 50 bázispontos kamatcsökkentése után a DJIA 10887 ponton zárt, ami 6 ponttal magasabb az előző napi záróértékénél, míg a Nasdaq Composite index 2,3 százalékos mérséklődés után 2772 ponton hagyta el a parkettet. Elemzők a technológiai szektor mutatójának visszaesését azzal magyarázták, hogy a befektetők egy része jelentősebb kamatvágásban bízott. A Nasdaq ebben a hónbapban már 12 százalékot emelkedett. A tegnapi nap nagy nyertesei voltak New Yorkban az olajpapírok, miközben jelentősen visszaestek a szoftverfgyártó cégek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!