Stratégiai megállapodást kötött a Masterplast a Synergonnal

Együttműködik a Masterplast és a Synergon.
Deák Bálint, 2013. május 28. kedd, 08:52

A Synergon DataCenter beruházásával kapcsolatban kötött stratégiaia megállapodást az informatikai vállalat a Masterplasttal - jelentette be a két cég. A megállapodás lényege, hogy a jövőben a tevékenységeiket összehangolja a két vállalat. A Synergon Holding az elmúlt hónapokban kezdte meg a Synergon DataCenter, megvalósításának engedélyeztetését. A több, mint 2000 négyzetméter alapterületű adatközpont beruházás összértéke eléri a 7 milliárd forintot, ebből az épület együttes építése közel 2 milliárd forintot tesz ki.

A projekt megvalósításához kapcsolódik be stratégiai partnerként a Masterplast Nyrt. Az építőipari cég az építőipari alapanyagok beszerzésének versenyeztetését intézi, jobb piaci pozíciót biztosítva a Synergonnak, hogy kedvezőbb feltételekkel juthasson a Synergon a beruházáshoz szükséges alapanyagokhoz. Az együttműködésnél azt is megvizsgálják, hogy a Masterplast informatikai rendszereinek átalakítása, virtualizációja hogyan segítheti a társaság hatékonyság javulását.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK