Synergon: veszélyben a nullszaldó

A Synergon ma megjelent gyorsjelentése szerint 749 millió forinttal zárta az első kilenc hónapot, a harmadik negyedévben 224 milliós vesztesége keletkezett. Bár a társaság gazdálkodására erős szezonalitás jellemző - a harmadik negyedév hagyományosan elég gyenge, az utolsó három hónap viszont a legerősebb - a háromnegyed éves számokat látva elemzők kétségesnek tartják, hogy a hajrában sikerül elérni a féléves jelentéskor megfogalmazott célt, vagyis, hogy a társaság nullszaldóig verekedje föl magát az év végéig.
NAPI, 2001. november 8. csütörtök, 09:47
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK