A BUX egy órára 1,9 százalékta hízlalta veszteségét, a részvényindexet az OTP húzza le leginkább. A bankpapírok délután egy óra körül 5,10 százalékos veszteségban állt a tegnapi záróértékéhez képest. A délelőtt folyamán a részvényárfolya 4592 forintig süllyedt, ahonnan egy óra után pár perccel 4600 forintig kapaszkodott vissza. A Mol 0,4 százalékos mínusszal 16 920 forintnál járt, az Magyar Telekom 0,9 százalékos eséssel 327 forintot ért, míg a Richterért 3665 forintot adtak, ami 1 százalékkal marad el a tegnapi záróértéktől. A kisebbik gyógyszeripari cég, az Egis, 0,5 százalékos veszteséggel 22 100 forinton forgott.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!