Vezető index értéke 0,7 százalékos többletet mutatott röviddel egy óra után. A blue chipek közül a Mol drágulása szembetűnő, az olajipari papír miután 20 ezer forint környékéről fordult néhány napja, szép lassan, ma 20 500 forintról egészen 21 000 forint fölé drágult. Az OTP ledolgozta nap eleji veszteségeit, s immár 25 forint pluszban jár 5265 forinton.

A Magyar Telekom 666 forintra csúszott vissza, ezzel stagnál a papír, a BUX-ban csökkenő súlyú Richter 400 forintot esett, 46 100 forintra. Az Egis 22 300 forinton stagnál. Jól szerepel a Rába, 973 forinton jár a gépipari részvény, ez 3 százalékos pluszt jelent.


Mint ismert, holnaptól lép életbe az új BUX kosár, érdekes kérdés, hogy a nap végén az esetleges portfólió átrendezések miatt lesz-e szokatlan mozgás a piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!