Szakad a Mol

A stagnáló tengerentúli és nyugat-európai részvényindexek mellett nálunk esnek a főbb részvények, a BUX 0,9 százalékkal 27 628 pontra gyengült.
NAPI Online, 2007. október 9. kedd, 09:10
Fotó:

A legjobban a Mol esett a kereskedés elején, jegyzése 2,6 százalékkal 26 350 forintra zuhant, ami vélhetően annak tudható be, hogy a parlament tegnap elfogadta a lex Mol, így a cég felvásárlása szinte lehetetlenné vált. Az OTP 0,4 százalékkal 9450 forintra, a Richter 0,1 százalékkal 38 950 forintra gyengült, miközben a Magyar Telekom 0,2 százalékkal 946 forintra hízott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK