Az Egyesült Államokban nem csökkent a Fed intézkedéseit követő búskomorság, a befektetők aggódnak a jövő évi gazdasági kilátásokat illetően és nem nézik jó szemmel az emelkedő inflációt sem. A Dow Jones 1,29, az S&P-500 1,50, a Nasdaq pedig 2,32 százalékos mínuszt gyűjtött össze a nap végére, tovább növelve a múlt héten felhalmozott veszteségeket, miután a Moody's pénteken figyelmeztette a befektetőket a vezető kötvénykibocsátó cégek leminősítésének veszélyére, amennyiben kiderül, hogy jelzálogpiaci veszteségeik nagyobbak a korábban felfedettnél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!