Szárnyalt a Jukosz a moszkvai börzén

Figyelemre méltó forgalom mellett több mint 3 százalékos emelkedéssel zárt pénteken a moszkvai tőzsde mutatója. Az RTS-t főként az olajipari részvények, azon belül is a Jukosz-papírok húzták fel. A Jukosz azt követően vált keresetté, hogy a részvények hivatalosan bekerültek a Morgan Stanley által számított nemzetközi mutató, az MSCI-index komponensei közé.
Ádám Viktor, 2002. május 31. péntek, 18:54

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK