Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ma délelőtt felavatta a Tiszai Vegyi Kombinát Rt. új létesítményeit. A TVK 2002 márciusában indította el a Petrolkémiai Fejlesztési Projektet, ami az utóbbi évtizedek egyik legjelentősebb ipari beruházása. A 250 ezer tonna éves kapacitású etilén üzem és a 200 ezer tonna kapacitású, Mitsui technológiával felszerelt polietilén (HDPE) üzem több mint százmilliárd forintból épült fel, s már teljes terheléssel üzemel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!