A társaság új termelési igazgatója Vályi Nagy Tivadar, aki eddig a TVK gazdálkodási és pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be. A gazdálkodási és pénzügyi vezérigazgatói pozíciót ettől az időponttól Hodossy Gyula tölti be, aki korábban a TVK Petrolkémia Eszközmenedzsment és Energiaszolgáltatás vezetője volt. Sebestyén László, a TVK korábbi termelési igazgatójának jövőbeni feladata a MOL-csoport Tiszaújvárosban és Pozsonyban működő három olefingyárának rövid és hosszú távú rekonstrukciós, valamint kapacitásbővítési programjának megvalósítására specializált munkacsoport vezetése lesz. Deák Árpád, a TVK petrolkémiai technológia és projekt fejlesztési igazgatójának munkaviszonya nyugállományba vonulására tekintettel megszűnik. Az elkövetkező időszakban Nagy Gábor, a TVK technológiafejlesztési vezetője látja el ezen terület irányításával kapcsolatos feladatokat is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!