Egyelőre nem tud magához térni a budapesti részvénypiac, hiába erősödött a forint újra a 270-es szint közelébe.
Az OTP 5615 forint, valamivel magasabban forog tegnapi 5600-as záróáránál. A Mol tartja 22 ezer forint feletti árszintjét, jelenleg 22100 forinton üzletelnek vele.
Nagy forgalom melett 2,5 százalékos emelkedést mutatnak a BKV-tender nyerésről beszámoló CIG Pannónia részvényei, de jól indult a Plotinus kereskedése is, 2,5 százalékos pluszban, 1625 forinton forog a papír.

A Magyar Telekom nem tud magához térni, árfolyama 527 forint, 0,2 százalékkal csökkent.

Emelkednek viszont a gyógyszergyártók, a tegnap zárásban lekötött Egis több mint egy százalékkal (21500), a Richter 0,4 százalékkal (39600) jött föl.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!