Délben 0,3 százalékos emelkedés után 23 126 ponton állt a BUX index. Az OTP megkapaszkodott 5000 forint felett, 5055 forintig jutott, ami 1,8 százalékkal haladta meg a hétfői záróértéket. A bankpapírban magas a forgalom, a délelőtt folyamán közel 7 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a banki részvények. A Mol közben folytatja az alacsony forgalom melletti lemorzsolódást, az olajrészvény árfolyama 21 200 forinton jár, ez 0,4 százalékos csökkenést jelent.


A Richter fél százalékkal, 48 495 forintra emelkedett, az Egis hasonlóan viselkedik, 21 230 forintig ment fel árfolyama. A Magyar Telekom 4 forinttal, 679 forintra csúszott vissza.


A KEG is csatlakosozott a nagyot ugró kispapírok táborához, az elképesztően volatilis részvény 5 százalékkal, 173 forintra drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!