Szenved az OTP

Ma sikerélményük lehet az OTP-vásárlóknak, 6250 forint körül minden mennyiségben meg tudják venni a papírt. A Mol ezzel szemben jól szerepel.
NAPI, 2011. május 10. kedd, 13:22
Fotó:

A BUX 47 pontos, azaz 0,2 százalékops pluszban áll a kereskedés félidejében, vagyis továbbra is a 23600 pontos támasz felett tartózkodik.

A leggyengébben szereplő magyar vezető papír ma a Magyar Telekom, több mint egy százalékkal 553 forintra esett az árfolyama.

A Mol erősen kezdett köszönhetően a felfelé korrigáló olajárnak. A részvény 22700 forintos maximum elérése után jelenleg 22500 forinton áll, ez 0,8 százalékos emelkedéet jelent.

Az OTP 6252 forinton tartózkodik, egy forinttal magasabban a tegnapinál.

A közelgő lengyel akvizícióról és kötvénykibocsátásról beszámoló E-Star három százalékos pluszban 12050 forinton jár.

Emelkedik a CIG Pannónia árfolyama is, egy százalékkal feljebb, 876 forinton is vásárolják.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK