A Netflix papírjai 30 százalékos többletet értek el a cég Wal-Marttal kötött üzlete nyomán, amelynek keretében a jövőben együttműködnek a DVD-kölcsönzés területén. A kiskereskedelmi ágazatból érkező kedvező gyorsjelentések is a emelkedést segítették. Egyebek mellett a tavalyi év első első negyedévében elért eredményét megtriplázó Debt. Stores, ds a szintén kedvező számokkal előrukkoló, női ruházati termékek forgalmazásával foglalkozó AnnTaylor Stores Corp. árfolyama is jelentősen emelkedett. A Dow Jones végül 0,3, az S&P pedig 0,5 százalékkal került feljebb, így 10 493, illetve 1191 ponton zárt. A Nasdaq 12 pontos (0,6 százalékos) november óta nem látott erősödése nyomán 2042 ponton végzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!