A kereskedők szerint szerdán tovább erősödhet a forint a kedvező nemzetközi légkörben, illetve a zloty erősödésének köszönhetően. Ugyanakkor némi korrekciós gyengülésre is látnak esélyt. A forinthoz hasonlóan alakultak a térségbeli devizák is szerda reggel: az euró 3,9179 zlotyt ért, a koronát 25,7450 korona/euró árfolyamon jegyezték. Ez a szerdai kereskedésre nézve is befolyásoló tényező lehet egy várható újabb görög megszorítócsomag bejelentése az ország gazdaságának stabilizálása érdekében.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!