Az Államadósság Kezelő Központ mai aukcióján a meghirdetett 25 milliárd forintos mennyiségre 135,7 milliárdos ajánlattömeggel feleltek az elsődleges állampapír-forgalmazók, de a tét maradt. Az elfogadott hozamok 7,40-7,45 százalék között szóródtak, az átlag e sáv felső értékvel egyezett meg, ami a hétfői másodpiaci benchmarkot 5 bázisponttal felülmúlta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!