Szünet van a Telekom piacán

Csütörtökön előre meghirdetett tőzsdén kívüli tranzakció keretében részvényvisszavásárlási auktciót tart a Magyat Telekom, ezért a nap végéig felfüggesztették a részvény kereskedését.
Csernátony Csaba, 2020. június 25. csütörtök, 13:07
Fotó: Napi.hu / Szász Péter

A Magyar Telekom igazgatótanácsa április 24-én döntött a tranzakcióról, ennek értelmében a cég legfeljebb 5,2 milliárd forint értékben vásárol vissza részvényeket.

Az aukción való részvétel önkéntes, a részvényesek június 25-én 10 és 13 óra között tehetik meg ajánlatukat. A visszavásárlási ár legfeljebb 595,35 forint lehet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK