Hétfőn zárva tart a magyar piac, így ma már a nagyobb piaci szereplők távol maradnak a kereskedéstől. A BUX így lemásolhatja a nemzetközi trendet, ami mára a "stagnálva esés" lehet - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. 
Tegnap a BUX beszakadási jeleket mutatott, de a végére megmenekült az index. Az OTP-ben az 5710-es szint elesésével az 5560 - 5650-es sáv elérhetővé válna, ez a kívánt korrekciós szint. Vagyis 100-150 forintos esés lehetősége adott - fogalmazott az üzletkötő.

A Mol mostanában 20700 forint környékén ingadozik, ma sem várható ebben változás.

Az MTelekom egyre inkább közelíti a lehetséges lokális mélypontot, az 556 forintos szint lehet a támasz a távközlési papírban, itt megjelenhetnek a vevők.

A forint kezd beszorulni a 268-276-os sávba, jelenleg is a közepén 273,50-en kereskedek vele. Egyelőre nem is várható nagyobb mozgás benne. Vagy 270 alatt, vagy 276 fölött lenne izgalmas a kereskedése az üzletkötő szerint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!