Támaszhoz közelít a Telekom

A hosszú hétvége előtt nagy mozgásoktól nem kell tartani a tőzsdén, alacsony forgalom és kissé csökkenő árak jöhetnek.
NAPI, 2010. október 29. péntek, 08:47
Fotó:

Hétfőn zárva tart a magyar piac, így ma már a nagyobb piaci szereplők távol maradnak a kereskedéstől. A BUX így lemásolhatja a nemzetközi trendet, ami mára a "stagnálva esés" lehet - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. 
Tegnap a BUX beszakadási jeleket mutatott, de a végére megmenekült az index. Az OTP-ben az 5710-es szint elesésével az 5560 - 5650-es sáv elérhetővé válna, ez a kívánt korrekciós szint. Vagyis 100-150 forintos esés lehetősége adott - fogalmazott az üzletkötő.

A Mol mostanában 20700 forint környékén ingadozik, ma sem várható ebben változás.

Az MTelekom egyre inkább közelíti a lehetséges lokális mélypontot, az 556 forintos szint lehet a támasz a távközlési papírban, itt megjelenhetnek a vevők.

A forint kezd beszorulni a 268-276-os sávba, jelenleg is a közepén 273,50-en kereskedek vele. Egyelőre nem is várható nagyobb mozgás benne. Vagy 270 alatt, vagy 276 fölött lenne izgalmas a kereskedése az üzletkötő szerint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.10.29 09:10

560 körül kétségtelenül van egy támasza, de 50 Ft.-os optimista osztalékbecslés esetén valamint a 7% referencia állampapírhozam + kb 3% szokásos felárral számolva az 500 Ft jön ki mint realista célár.Hozzá teszem, hogy 65 FT.-os realista eredmény -30 Ft adó esetén csak 35 Ft osztalék lenne az ami az eredménytartalék hozzányulása nélküli osztalékot eredményez, viszont a német tulajdonos egykönnyen úgy dönthet, hogy az eredménytartalék "terhére" is veszi ki a pénzt mivel vérig van sértve az adó miatt...úgyhogy jó spekulálást, de azért sokat ne adjatok a papirért..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html