Tart a forint erősödése

Erősödött a forint hétfőn kora reggel a bankközi piacon az euróhoz, a japán jenhez és a dollárhohoz képest.
NAPI, 2010. november 22. hétfő, 08:22
Fotó:

Hétfő reggel egy eurót 273,73 forinton jegyeztek a péntek délutáni 274,03 forintot követően. A devizapiaci kereskedők elmondták: a következő napokban folytatódhat a forint erősödése a nemzetközi hangulat javulásával összhangban, miután körvonalazódik a nemzetközi pénzügyi csomag Írország számára, így csökkennek az adósságproblémákkal kapcsolatos aggodalmak, és ismét növekszik a befektetők kockázatvállalási hajlandósága.

Hétfő reggel a forint tartotta magát a svájci frankkal szemben: a svájci valuta 200,64 forintot ért, pénteken délután 200,75 forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK