Tart az emelkedés Budapesten is

Tartják nyereségeiket a vezető részvények a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2011. október 28. péntek, 10:52
Fotó: Napi.hu

A BUX index fél százalék feletti emelkedést mutatott háromnegyed tizenegykor. A nyitás követő megugrásban 18 209 pontig jutott az irányadó index, s egy kisebb korrekció után 18 150 pontig jött fel az index. Az összes vezető részvény erősödik a Mol kivételével. Az OTP 3695 forint, ami 1,3 százalékkal magasabb a tegnapi záróértéknél, a Magyar Telekom 530 forint, ez  6 forinttal haladja meg a tegnapi záróértéket. A Richter 36 100 forintra kapaszkodott, ez 1,2 százalékos erősödést jelent, az Egis viszont nem tudja követni a szektortársat, árfolyama 18 360 forintra csúszott vissza, 255 forinttal. 8 százalékkal 277 forintra száguldott a Synergon, az Estmédia hasonló mértékben 160 forintra rallyzott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK