A Mol 1,4 százalékkal 20 380 forintra hízott, az OTP 2 százalékkal 7309 forintra drágult, a Richter kurzusa 2,8 százalékos emelkedés után 42 650 forint körül járt, a Magyar Telekomot pedig 1,9 százalékos erősödést követően 953 forinton jegyezték az említett időpontban. Remekül szerepel a Graphisoft, a nyitás óta több mint 4 százalékos pluszt ért el. Emellett az Egis piacán is jelentős vevői nyomás látható, amelynek eredményeként a gyógyszercég kurzusa bő 3 százalékkal gyarapodott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!