Tartotta magát a forint

A dollárral szemben enyhén erősödött, többi vezető valutával szemben nem változott a forint árfolyama előző esti jegyzéseihez képest péntek reggelre a nemzetközi devizapiacokon.
MTI, 2015. augusztus 14. péntek, 07:31
Fotó: Napi.hu

A dollár 278,30 forintról 277,81 forintra gyengült, az euró, a svájci frank és a jen kurzusa csak fillérekkel mozdult el. Az eurót 7 óra körül 309,87 forinton, a frankot 284,79 forinton, a japán valutát 2,2329 forinton jegyezték.

A piacokat pénteken főleg a délelőtt esedékes második negyedévi európai GDP-adatok és a görög pénzügyi mentőcsomaggal kapcsolatos fejlemények mozgatják majd az elemzők szerint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK