A BUX index fél órával a hétfői nyitást követően 50  pontos emelkedést mutat, 23 125 ponton áll. A forgalom egyelőre elképesztően alacsony. Az OTP 0,3 százalékkal drágult, 5993 forintig, a Mol 0,4 százalékos pluszban jár, 23 395 forinton. A Magyar Telekom 544 forinton stagnál, a Richter 35 150 forinton teszi ugyanezt. Egymillió forintnál nagyobb forgalom ezeken kívül csak az Appenninben volt, az ingatlancég részvényeinek árfolyama 2 forinttal, 459 forintra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!