A német vállalat árbevétele 19 százalékkal 6,53 milliárd euróra nőtt, a Reuters által megkérdezett elemzők konszenzusa 6,26 milliárd volt. Az EBIT szerinti adózás előtti eredmény 691 millió euró lett (a legfelső elemzői becslés 555 millió volt). A Bayer mindezek örömére felfelé módosította éves prognózisát, immár arra számítanak, hogy az egész éves EBIT mintegy 50 százalékkal több lesz a tavalyi 2,12 milliárdnál. A komoly átszervezésen átesett csoport mindegyik divíziója jól húzott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!