A két társaság a konzorciumban egyenrangú félkét vesz részt. A 4,5 milliárd forint (bruttó) értéket megközelítő ajánlatú projektet a két cég 2005 szeptember végéig fogja megvalósítani. A megbízással kapcsolatos részletekket egyelőre nem árultak el a Synergonnal, az LNX Rt.-vel ugyanis abban állapodott meg a tőzsdei társaság, a szerződés aláírásáig az ügyben bővebben nem nyilatkoznak. A szerződés aáírásáa a jövő hétre várható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!